Individuele begeleiding

In de loop jaren heb ik een hoop jong professionals mogen begeleiden/ trainen op het gebied van marketing, beinvloeding, customer experience, vanuit de klant denken, marketingcommunicatie en fondsenwerving. Allemaal zaken waar ik de afgelopen 20 jaar ervaring in heb opgedaan en deze ervaringen deel ik graag. Zo sta ik in het MBO en beroepsonderwijs voor de klas en geef ik het vak marketing om de nieuwe generatie marketeers te stimuleren en een passie voor het vak te ontwikkelen. Ik leid deze millenials op voor het NIMA diploma Basiskennis marketing en NIMA-A Online Marketeer.

Ook nieuwe medewerkers help ik graag op weg in het werkveld van customer experience, CRM-marketing, fondsenwerving of een verdieping/ variant hierop.  Deze ervaringen deel ik graag. Dit doe ik in de vorm van trainingen, workshops of inwerktrajecten op loactie.

Maar ook het trainen van fieldmarketeers, telemarketeers en service-medewerkers behoort tot de mogelijkheden. Middels NLP en Neuromarketing technieken train ik uw medewerkers in het herkennen van  klant-signalen en op welke wijze ze adequaat een opening kunnen creëren om in dialoog te kunnen gaan.

Heb jij behoefte aan een docent, training, inwerktraject of workshop op het gebied van marketing, fondsenwerving, neuromarketing, klantcontact of customer experience dan kom ik je graag hierbij ondersteunen.

Ik wil meer weten

 

X
X