Docent Online Marketing

Docent Online Marketing

Je hebt het waarschijnlijk al ergens op de website gelezen. Ik ben een vakidoot met een passie voor Marketing/Customer Experience/ Neuro/Behavioural Design en ga zo maar door.

Deze passie en de ruim 25 jaar werkervaring deel ik graag met aankomend stormend talent.

Sinds het schooljaar 2016/2017 sta ik met regelmaat voor de klas. Zo geef ik aan eerstejaars MBO studenten het vak NIMA Basiskennismarketing en daarnaast ook nog het vak NIMA-A Online Marketeer in het volwassen onderwijs. Beide bij Kronenburgh MEAO College.

Sinds de zomer van 2017 mag ik bij de Online Marketing Business School van de Competence Factory de studenten de ins en outs meegeven voor Online Marketing Strategie welke onderdeel is van het NIMA-A Online Marketeer diploma.

 

 

Over de auteur

Patricia administrator

Geef een reactie

X
X